Contact

Boutique Hotel Shamon - Eeklo,
Gentsesteenweg 28,
9900 Eeklo, België

T.0032 9 378 09 50
BTW BE0676835019
info@hotelshamon.be

Heeft u een vraag?

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Praktisch

Met de auto: Google maps.
U kan gratis parkeren op onze parking links van het gebouw of vooraan op het grasplein. Bent u met een grotere (vracht)wagen dan kan er ook gratis en veilig naast de baan voor het hotel geparkeerd worden.
We hebben een Elektrische laadpaal aan het hotel. 

Met de fiets: We heben een veilige fietsenberging waar we jullie fietsen veilig kunnen wegbergen voor u en desgewenst ook de elektrische fietsen opladen. Mogen we vragen om niet in het hotel rond te lopen met fietsschoenen?

 

Met openbaar vervoer: Het treinstation van Eeklo bevindt zich op 300m van het hotel. Eeklo is een eindhalte. Treinen naar Brussel/Gent vertrekken elk uur. Meer info en dienstregeling kan u hier vinden. 

 

Taxi of shuttle nodig? Boek dan zeker op voorhand of laat het ons tijdig weten. Taxi's zijn snel volgeboekt in Eeklo en rijden niet zo frequent in vergelijking met de grotere steden.