Op zoek naar een locatie voor uw vergadering, productvoorstelling, seminarie, receptie, workshop of teambuilding? Ook hiervoor kan u bij hotel Shamon terecht!

Wij beschikken over een kleine en grote zaal, uniek ingericht met houten vloeren, veel licht en lucht door de hoge plafonds en de vele ramen. Verder hebben wij een ruime tuin (4000m²) die ook kan afgehuurd worden. Het hotel leent zich ook perfect voor een meerdaags event, workshop of seminarie.

Onze grote zaal is ongeveer 80m². Zittend met tafels is er een capaciteit van ±35 personen, staand ongeveer 70 personen. De zaal geeft ook toegang tot een terras en de prachtige parktuin met eeuwenoude bomen.

Onze kleine zaal is ongeveer 35m² groot en biedt ruimte voor zittend 10 personen en staand 20 personen. Wenst u iets in beperkte groep of onder 4 ogen te bespreken, dan is dit de geschikte zaal voor u.

Stoelen, tafels, receptietafels, beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, highspeed WiFi, verduisteringsgordijnen,… staan eveneens ter uwer beschikking.

Tarieven zijn steeds op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen en wensen.

Interesse? contacteer ons snel voor een vrijblijvend voorstel!

+32 9 378 09 50
info@hotelshamon.be