Hotel Shamon beschikt over 10 unieke kamers voorzien van alle moderne comfort: waaronder supersnel Wifi in de kamers, interactieve flatscreen tv’s en heerlijke comfortabele nieuwe king en queen size bedden van top kwaliteit.
Elke kamer is verder ook uitgerust met een koelkastje, bureau, een sofa of zetel, koffie en thee faciliteiten en een flesje water. In de badkamers vindt u een haardroger en toiletproducten van “rituals”

De deluxe kamers en junior suite zijn ruimer en hebben hogere plafonds en bevinden zich doorgaans op de 1e verdieping. Zij beschikken over een kingsize bed en badkamer met bad.

De standaard kamers  bevinden zich doorgaans op de 2e verdieping en beschikken over een queen size bed en badkamer met douche.

De studio's bevinden zich op het benedenverdiep. Deze zijn erg ruim +-30m² en beschikken over kingsize bed, een ruime badkamer met inloopdouche en een keukentje, koelkast met vriesvak, keukenmateriaal. Ideaal voor wie een langer verblijf plant in de regio

Leuk weetje: Onze kamers werden genoemd naar kunstenaars uit de Art-Nouveau periode: zoals Paul Cauchie, Gustav Klimt, Henry Vandevelde, … Het verhaal wil dat deze kunstenaars ook effectief iets voor de villa betekend hebben…